Att bilda en klubb...jepp!!

Jag har ofta funderat över det här med facebook. Detta fantastiska sociala verktyg. En vän till mig på "fejjan", en vän som just tack vare fejjan blivit en mycket god vän och en väldigt uppskattad vän, har fått höra både det ena och det andra de senaste dagarna med anledninga av just facebook. Ja, givetvis är det från människor som själv ALDRIG skulle få för sig att slösa bort sin tid på något så dumt som facebook. Meeeen, hjälp mig, skjut mig - STÅNGA MIG!!! Var var och en väljer att göra med sin tid är väl upp till dem. Om det som går att läsa ej faller i smaken, fine....låt bli att läs då. Och visst är det väl så att om det nu faktiskt retar någon har det också rört vid en öm punkt hos denne någon.

Har själv också hört ett och annat om att om man figurerar på facebook mycket bara mååååste man utnyttja sin tid fel. Yeeaaa right...finns det någon mer effektiv än jag, varsågod anmäl er då i receptionen. Struktur och effektivitet är ju mina hemliga mellannamn....jag har facinerat tittat på hur barn och unga gör till exempel vid läxläsning eller arbete vid datorn. De har flera flikar uppe....facebook, bloggar, spotify och givetvis det de arbetar med. Jag tror det är så att människan helt enkelt har blivit lite mer simultan av sig än vad vi var förr....och vissa kvarlevor som nu ger sig till känna.

Därför har jag, fru Susann Ahlberg nu kommit fram till att en klubb är vad jag ska bilda, jepp!! Vad den ska heta? Jo, det ska jag berätta....MABF...ja, MABF ska den heta. Vad det betyder? Jo mina goda vänner det betyder....MOSA ALLA BITTERFITTOR, så var det med det.
Jag har dock några inträdeskrav;

1. Ta inte livet så förbannat allvarligt
2. Le och skratta - det mår ni bra av och blir gamla och härligt rynkiga av
3. Stå för det ni säger - men såra ingen
4. Njut av livet så länge det varar
5. Var ärliga - mot er själva och mot andra
6. Våga inte ha förutfattade meningar mot NÅGON - då blir det rött kort, utvisning och väck!
7. Slösa kärlek på dem ni trivs med

Ja inträdeskravslistan är lite provesorisk än så länge, kanske kan den fastställas vid ett första möte? Det viktigaste är dock att det i klubben MOSA ALLA BITTERFITTOR, finns vissa stående inslag;

1. Massor med god mat och god dryck
2. Fritt val av umgängesform (vi är ju ändå uppkopplade oavsett...)
3. Gapflabb (outstanding det viktigaste...)

So....friends...join the MABF!!!

                                                                     Ordförande Ahlberg

dagens citat;
"Åsiktspoliser finns överallt, gör som jag be dem dra åt helvete"......va? kan det sägas mer tydligt...PUSS PÅ ER


Social? Jag? Joooodååå så att det förslår.....

Denna helgen har varit skönare än många, många, många helger på väldigt lång tid. Som jag redan skrivit så läser jag 200% just nu på Högskolan Kristianstad...det vill säga att en vanlig människa går till sitt jobb 40 timmar på en vecka och går sen hem och är ledig.... vad gör jag? Jo jag går till jobbet 80 timmar i veckan och när jag kommer hem så fortsätter jag...med små pauser där jag städar, tvättar, städar, tvättar, lagar mat, städar, handar, städar, tvättar...ja ja ni förstår.....fast de senaste 14 dagarna har min älskade man faktiskt städat och tvättat när han kommit från sitt 40 timmars jobb....och varje gång han gjort det har han högt och tydligt sagt "sådär ja, nu har jag städat"....meeeeen skjut mig!!!! Hur som helst så har jag nu skrivit den där hemtentan och skickat in den....jag skrev den där salstentan i fredags och det gick j-ligt bra tror jag.....så kom för fasen inte och säg att jag inte gör det jag ska.....prova själv då (som Stenmark sa...). Just den där känslan när allt är klart och man kan börja på nästa på måndag och alltså har ledigt....är  sååååååååå skön.

Gårdagen tillbringades i Malmö, svägerskan Madeleine har fyllt 40 och vi tog tillfället i akt och hyllade henne. Hon fick dansa Bollywooddans i Limhamn.....hon fick käka middag på Restaurang Italia ihop med alla oss andra och hon och mannen fick titta och lyssna på David Batra ....det är de värda!!!! Det är så härligt med upplevelsepresenter istället för en massa skräp som bara hamnar i ett skåp. När jag själv fyllde 40 hade samma personer komponerat en härlig dag till mig, man blir nästan rörd när man tänker tillbaka på hur fint och trevligt det var. Det hela började med att jag fick ett brev hem med en bok i. Jag fick uppmaningen att infinna mig på Malmö central en viss tid och där skulle någon jag kände möta mig. Jag läste boken på vägen till Malmö och på stationen väntar Ann-Sofie min svägerska. Vi går till en salong där jag får ansiktsmassage och make up och champange....efter det tar Ulrika (svägerska) vid och vi besöker en Chokladmässa på Slakthuset...muuuums. Sen blev det lunch på Lilla Torg och sen tog min svåger över stafettpinnen och tog mig med till en fotoutställning där mannen i mitt liv och våra barn mötte upp. Efter det följde en delicat middag hemma hos Ulrika och där fick jag och mannen biljetter till Konserthuset, och där såg och lyssnade vi på en amerikansk soulgrupp.....en mycket, mycket, mycket trevlig dag måste jag säga. Hoppas Madeleine är nöjd med sin idag också......

Nu måste jag hålla tummarna för Mjällby....ja det enda laget att hålla på!!! =)))))

RSS 2.0